Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wij halen auto's gratis op!

Wij halen Gratis uw auto op

Uw auto verkopen? Inkoop & ophalen sloopauto’s

Uw auto verkopen? Vraag een gratis taxatie aan.

Uw auto verkopen? Heeft u een auto die u kwijt wilt of moet en wilt u graag weten wat uw auto nog waard is? Dan kunt u middels onderstaand formulier een taxatie aanvragen. Wij geven u een gratis taxatie van uw auto.

Een eerlijk bod op uw auto en juiste waarde van een sloopauto…

Wij geven u reactie terug met daarin een passend bod op uw auto. Er zit in de meeste gevallen namelijk nog een vergoeding aan de auto. Uw auto verkopen start vaak met een taxatie.
De prijs die we ervoor zullen betalen is afhankelijk van het merk/type, bouwjaar, opties en eventuele schades. Dit kunt u in het formulier aangeven zodat wij er een goed beeld van krijgen. Als u juist een auto wilt kopen, dan kunt u onze occassions bekijken

Wij regelen direct de vrijwaring van uw auto bij het RDW…

Uw auto verkopen

Nadat u uw auto heeft gebracht of wanneer wij deze hebben opgehaald ontvangt u direct geld en de vrijwaring van het RDW. De belasting wordt automatisch stopgezet.

Kortom, wij kunnen de complete afmelding voor u verzorgen en het ophalen van uw sloopauto is in de weide omgeving van Joure ook volledig gratis!

Brandstof:
Transmissie:
HandgeschakeldAutomaatSemi-automaat
Airco:
JaNee
Selecteer foto:
Uw adres: