Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Autorecycling Joure

Over Autorecycling Joure

Over Autorecycling Joure autodemontage & Sloop

WIE IS AUTORECYCLING JOURE EN WAT DOEN WIJ:

Al meer dan 30 jaar is Autorecycling joure actief in het demonteren van auto’s. Wij hebben van vrijwel alle automerken zo’n 700 donorauto’s op ons 2.5 hectare grote terrein staan. Hiervan verkopen we alle sloop onderdelen aangezien die nog prima kunnen worden hergebruikt!

Tegenwoordig is het in namelijk in tegenstelling tot vroeger heel gewoon om zelf achter tweedehands auto-onderdelen aan te gaan.

Natuurlijk is dit vooral te danken aan het internet. Vandaar dat u nu ook op onze website terecht bent gekomen.

VAN OUDERWETSE AUTOSLOPERIJ NAAR MODERN AUTODEMONTAGE-BEDRIJF:

Wat vroeger nog een autosloperij of sloop werd genoemd, wordt tegenwoordig met een mooi woord autorecycling-bedrijf of autodemontage-bedrijf genoemd.

Onze hoofdtaak is het er aan mee werken dat voertuigen milieubewust worden gerecycled en dit doen we vooral door de verkoop van de sloop auto onderdelen. Dit doen we door alle bruikbare onderdelen los te halen en deze sloop auto onderdelen compleet met foto en uitgebreide gegevens op internet te zetten voor de verkoop.

Ook verzenden we alle mogelijke sloop onderdelen van auto’s door heel Europa!

WAT WIJ DOEN MET INGEKOCHTE SLOOP VOERTUIGEN:

Natuurlijk begint het met het inkopen van voertuigen. Dit doen we heel gericht mbt de verkoop van onderdelen, maar ook sloop auto’s die direct afgevoerd worden halen wij met onze eigen vrachtwagen uit de weide omgeving van Joure vandaan.

Wilt of moet u van uw sloop auto af dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Wij halen uw auto eventueel gratis bij u op en zelf brengen is uiteraard ook altijd mogelijk. In beide gevallen zorgen wij voor de vrijwaring van het voertuig en in de meeste gevallen ontvangt u van ons direct een contant bedrag voor uw sloop auto.

TAXATIE FORMULIER VOOR SLOOP AUTO’S

Middels dit taxatieformulier kan men auto’s aan ons aanbieden en wij zullen daar een bod op uitbrengen.

Wij kopen de auto dan na akkoord in en halen de sloop auto indien gewenst bij de klant op. We zullen hierna de auto ontdoen van de vloeistoffen en demonteren daarna de bruikbare auto onderdelen waarna we deze te koop aanbieden op de website www.onderdelenlijn.nl.

Hier zijn we met meer dan 1100 collega-bedrijven bij aangesloten en kunnen hierdoor goed inspelen op de vraag naar gebruikte auto-onderdelen die vaak nog geen kwart kwart van de origineel-prijs kosten!

WAT KLANTEN VINDEN VAN ONS AUTOSLOOP BEDRIJF:

Benieuwd naar wat klanten over ons vertellen of hoe het er bij ons bedrijf aan toe gaat? Bekijk dan hieronder onze recensies, filmpjes of maak gebruik van de virtuele rondleiding door ons bedrijf!!

Facebook  Facebook RECENSIES over ons

 

Google reviews  Google RECENSIES over ons

 

Over Autorecycling Joure

KLIK HIER   om ons bedrijfsproces van a tot z te bekijken! Dit filmpje geeft op een leuke manier en met een kleine knipoog een goed beeld van wie wij zijn en wat wij doen.

 

BENIEUWD GEWORDEN NAAR HOE ONS AUTODEMONTAGE BEDRIJF ER VAN BINNEN EN BUITEN UIT ZIET!?

KLIK HIER   om een virtuele rondleiding te nemen door ons bedrijf en over ons 2.5 hectare grote terrein.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent natuurlijk altijd welkom om ons terrein met altijd 700 donorauto’s te bezoeken!